-fram och tillbaka-Aldrig riktigt nöjd-när börjar livet på riktigt-

ignorera förra inlägget..
Ny idé, ska börja äta typ.... Russin... eller nått superbilligt till middag så jag sparar massor av pengar så jag kanske kommer iväg på den där satans utlandsresan innan jag fyllt 64...
Fuck my life.
Har livet börjar redan? Ska jag verkligen spendera mer än halva livet i skolan.. helvette. Jag vill jobba! göra karriär, bli framgångsrik.
Det lär ju hända.
Fuck my life.
Nä, nu ska vi inte vara sååååååååå.
Jag har en brun papperspåse med kläder som jag inte änvänder. Den har legat hos mig alldelens för länge, men den kommer liksom inte iväg. fy, cassi, fy!. Varför flyger den inte iväg av sig själv?
Ny affärsidé kanske? Åka runt till människor och samla saker till välgörenhet? De får betala typ 50spänn för att ..... FITTA då behöver jag ju ha körkort.
Fuck my life.
När ska jag ta det då? förhoppningsvis innan jag är 64,det lär ju hända... JÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ!
Ska flytta ut till skogen och då menar jag skogen. det ska endast finnas en stig tll huset(skjulet?!) som man måste följa i typ 4mil.(kommer ju inte vara en match för mig efter jag har sprungit några maraton..) och där ska jag bo med mina katter. DET är min framtidia karriär. Katt tanten som luktar äckligt och är otrevlig.
Jag ger snart upp.
Jag vill hem till mammas goda mat och mysa i soffan med alla hundarna och åka buss till Kirunas enda gymnasium och hänga i rasthallen och kolla MTV hela dagarna. Jag vill ligga i min föredetta säng i mitt föredetta rum och lyssna jättehög musik så pappa ringer mig från vardagsrummet och ber mig skruva ner för han ser på fotboll. Jag vill hem..
Det är så jävla lätt att verka tuff och obrydd när det egentligen är tusen saker som gör att man bara vill dra täcket över huvudet eller dräna sig själv i ett badkar.
Ikväll ska jag skita i att laga middag. Jag ska dra täcket över huvudet och låssas att jag är hemma.
Allt jag begär just nu är jag ska få vara med min mamma min pappa och min lillebror. Och det är omöjligt.

jag ska göra kaos.

min blogg suger! du med..
men jag är glad ändå, för nu är jag äntigen frisk! Och jag ska banne mig inte bli sjuk igen fören om iaf 2månader!!!!!!!!!!!! Jag ska hård tränaa. Jag ska rå plugga och jag ska njuta av livet till fullo.
Börja ta promenader, äta ordentlig och god mat.
Jag har stockholms finaste områden att motionera runt, året om! 2hundar som jag får dressera hur mycket jag vill (ja, och Alvin). Jag har världens finaste vänner här. Jag har allt (förutom körkort och tillgång till systemet.) Men wtf, det klarar jag mig utan. Jag ska börja utnyttja mina dagar, min tid ska bli effektiv, jag ska bli effektiv.
Men var ska jag börja? När ska jag ta den där promenaden runt norra djurgården? När ska jag sitta och plugga OCH ha kul? Vilken av hundarna ska jag börja med? Ska göra ett schema på engång. Måste gymma också, och springa. OCH jobba. Fan det är 24h på ett dygn, 9 av dom ska spenderas i vertikalt läge med sänkt puls.
Japp, nu ligger min filofax brevid mig. Ska ska slå upp mitt schema på TT och börja planera.
Till och med mina sovtider ska stå med.
Men inget får vara bestämt(utom skola och jobb). om jag inte kan ändra och planera om kommer jag få magsår, det finns inget värre än att veta att man är fast i en rutin, ett mönster, en livsstil. Jag vill ha ständig förändring!

RSS 2.0